Foto door MonetMine, absoluut de moeite waard om hun site te bezoeken! Leuk stel en prachtige foto’s.

Welkom op mijn site!

DoorDromen is opgericht als creatieve uitlaatklep, en is inmiddels een klein bedrijf geworden. Met veel plezier maak ik kinderkleding, werk ik aan kinderspeelgoed en help ik je met het inrichten van je kinderkamer. Je kunt hier inspiratie opdoen, en ik schrijf blogs over verschillende onderwerpen. Op dit moment is het allemaal nog een ‘work-in-progress’, maar ik hoop je te kunnen inspireren!

Ik ben Nina Baan, en ik wil je hier graag meer vertellen over het maken van kinderkleding, maar ook over het inrichten van je baby/kinderkamer, het timmeren en klussen wat ik graag doe, fotograferen, IKEA hacks, dromen en hersenspinsels. DoorDromen komt door dromen. Alles begint met een droom. Ik woon samen met Gerard in Rotterdam, ben mama van Siebe (2019) en Nora (2020). Veel leesplezier!

Heb je na het lezen inspiratie opgedaan, en wil je met me in contact komen? Stuur me dan via de site een berichtje of een mailtje op doordromen@gmail.com. Ik denk graag met je mee, of het nu over kinderkleding, inrichting of klussen gaat!

Liefs, Nina