Dat is even geleden!! Ik begon vol enthousiasme (begrijp me niet verkeerd, enthousiast ben ik nog steeds), maar de dochter in mijn buik en de zoon buiten mijn buik vroegen aandacht. En dat was goed. En belangrijk. Door een complicatie in de zwangerschap was rust het devies. En dat heeft geholpen! Inmiddels 8 weken gelden zijn we voor de tweede keer ouders geworden van een prachtig meisje; Nora Hendrika Geertruida Baan.

En ook al is dit geen blog over kinderen en bevallingen, het is toch een groot deel van mijn leven.. Hoe snel vergeet je de slapeloze nachten en de vermoeidheid! Het was weer even wennen. Maar hoe mooi ook, en lief, en geweldig veel liefde. Onze Sieb is gek op Nora. Het eerste wat hij ’s morgens zegt is ‘No-ha’ en hij houdt niet op met knuffelen en kusjes geven. Op een heerlijke lieve, onstuimige en soms onhandige manier.

Nu we 8 weken verder zijn en we weer in een soort ritme komen, wil ik graag weer wat meer aandacht aan DoorDromen besteden. Tussendoor is er best wat gebeurd hoor, ik heb een veel geleerd op naai-gebied, en de eerste timmerprojecten zijn in test-fase! Voor even de aandacht op het naaiwerk! Wat een gepriegel, die baby/kinderkleertjes. Gelukkig zijn er mooie sites en tutorials. En er zijn een hoop naaisters die je graag op weg helpen in de Instagram community. Zo voelt dat wel, in deze tijd. Een gemeenschap die elkaar inspireert en helpt.

Ik ben opnieuw aan de slag gegaan met stoffen uit de kast (See You At Six Fabrics, eerdere seizoenen) en stofjes met prints. De patronen van Brindle&Twig doen goed dienst. Soms had ik niet genoeg stof om een heel voorpand in 1 keer te knippen, zie daar de oplossing van het puzzelen! Ik ben blij met alle details. Leren strijken en ‘flatlays’ maken zit nog wel op m’n to-do lijstje ;). Wil je zelf eens aan de slag? Mijn favoriete stoffenwinkel is toch wel PiekeWieke, daar komen de meeste stoffen vandaan.

Foto’s zeggen meer dan woorden:

Wil je zelf eens aan de slag? Of wil je beginnen? Stuur een berichtje, wie weet kan ik je helpen!

Gepost door:ninabaan

Hi! Leuk dat je mijn site bezoekt. Ik heb deze kort geleden gestart om zo hersenspinsels en avonturen van me af te schrijven. Ken je dat gevoel, dat je hoofd omloopt? Ik dacht dat het leuk zo zijn om daar anderen van mee te laten genieten. Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s